Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ez aztán érdekes!

 

Tillman, a deszkás bulldog

Egy régi klasszikust mutatunk be, a flaszter ördögét, a profin gördeszkázó kutyust.

 
Tillman, a deszkás bulldog

Itt a kánikula, izzik a város, dől a hőség a házfalakból és az aszfaltból. Aki teheti, valami hűsítő tevékenység után néz. Van, akit például a ragyogó napsütés arra indít, hogy gördeszkára pattanjon, és a menetszéllel csapassa magát, mint ez a Kaliforniában élő bulldog, aki Venice Beach-i deszkások oszlopos tagja.

 

 

Tillman, a bulldog ezen a régebbi felvételen még csak egyéves, de már egészen kiforrott technikával rendelkezik. Rutinosan hajtja magát két lábával, majd amikor eléggé felgyorsult, felpattan a deszkára, és csak élvezi a sebességet. Problémát a kanyarodás sem okoz, váltott lábbal is tud dolgozni. Jó kedéllyel gyakorol a többi fiatallal együtt. Igazi deszkás arc!

 

 

 

Norman, a rollerező kutya

Norman, a brie-i juhászkutya imád rollerezni, és meg kell hagyni, elég ügyesen csinálja!

 

 

Divatba jött a roller az elmúlt években. Már nem csak rövidszoknyás, copfos kislányok és nadrágtartós kisfiúk hajtják az utcán, hanem munkába igyekvő, öltönyös juppik is. Nem csoda hát, hogy átterjedt a rollerláz a kutyákra.

Norman, a fajtájára nézve briard avagy brie-i juhászkutya elég nagytermetű ahhoz, hogy felegyenesedve elérje a kormányt. E a csupa szőr, csupa szív kutya pontosan úgy hajtja magát, ahogy mi, emberek. Ez a fajta erős, intelligens és a végletekig hűséges. Régen nyájakat terelt, ám manapság inkább házőrző, bébiszitter, vakvezető, sportkutya vagy testőr munkák adódnak számára. Miért ne lazíthatna néha egy kis gurulással?

 

 

 

 

 

Tucker, a zongorista kutya

Ez a kutyus felettébb muzikális lény. Nemcsak a billentyűk ördöge, még énekel is a zongorázás mellett.

 

 

 
 

 



Statisztika

Online: 4
Összes: 564306
Hónap: 3779
Nap: 117